Bosna i Hercegovina
 • English for young childrenEnglish for young children
  Djeca 3-6

  Djeca uče govorni engleski na dva Fun with Flupe kursa slijedeći avanture Pul Warda, Granny Fix i Flupa.

  Pronađite Centar za učenje
 • English for school kidsEnglish for school children
  Engleski ONLINE

  Zabavne vannastavne aktivnosti pomažu djeci da usavrše svoj engleski van učionice.

  Pogledajte
 
 

Engleski za djecu 3-6

Najčešće pitanja roditelja
 
 

Djeca se toliko zabavljaju da ne shvataju da uče engleski!

Mi u Helen Doron smo usmjereni na pružanje različitih senzornih iskustava koja stvarju prirodno okruženje u kojem djeca upijaju engleski akcenat, vježbaju svoje prve riječi i grade vokabular. Sve to se radi kroz zabavu, muziku, pokret, igre, i puno njege.

It’s a Baby Dragon za djecu od 3 do 4 godine

Princ Sam, mačka Fluffy i zmaj Didi na zabavan način uvode vrlo jednostavan vokabular na engleskom jeziku. Djeca uče govoriti na jednostavan i prirodan način. It’s a Baby Dragon je kurs namijenjen početnicima, ali je i nastavljački kurs za polaznike koji su završili Toddler’s Best Start kurs.

It’s a Baby Dragon set za učenje

Fun with Flupe za djecu od 4 do 6 godina

Fun with Flupe prati avanture mladog Paul Warda dok uskače u svoju knjigu pjesmica kako bi pomogao veseloj baki Granny Fix i umiljatom Flupu da poprave stvari koje su krenule po zlu u svijetu rima – sve uz učenje govornog engleskog.

Kroz njihove avanture mali Helen Doron učenici usvajaju osnovi vokabular od 660 riječi, ispravan izgovor, i osnove rečenične strukture u engleskom jeziku. Kurs sadrži 25 pjesama i 12 animiranih pustolovina.

Fun with Flupe je pogodan za početnike ili kao nastavak kursa It’s a Baby Dragon.

Learning Sets_FwF_7750

Fun with Flupe set za učenje

Djeca se zabavljaju sa Flupom!


Učenje engleskog kroz poznate pjesmice 


Prijavite se na BESPLATNI DEMO ČAS

More Fun with Flupe za djecu od 5 do 7 godina

More Fun with Flupe je nastavak kursa Fun with Flupe, sa 12 novih animiranih avantura Paul Warda, Granny Fix i Flupa. Djeca sa nestrpljenem čekaju da otkriju kako oni rješavanju probleme vila, čarobnjaka i zmajeva koje susreću na svom putu. Kurs sadrzi 650 novih riječi i 25 pjesama i namjenjen je djeci koja su završila Fun with Flupe kurs.

“Svaka sumnja koju sam imala u metod i razloge zbog kojih dijete treba tako rano da uči, sa tri godine, je nestala nakon što smo prvi put poveli Marka u inostranstvo kada je imao 5 godina. Na naše iznenađenje, samouvjereno je razgovarao sa strancima na engleskom.”

Šikanic N. Beograd, Srbija

Learning Sets_MFwF1_7755

More Fun with Flupe set za učenje

 

 

Polly Reads and Writes za djecu od 5 do 9 godina

Polly Reads and Writes je novi i jedinstveni kurs koji uključuje učenje kako u učionici, tako i kod kuće. Namjenjen je početnicima ili učenicima koji su završili Fun With Flupe ili More Fun With Flupe kurs. Djeca uče da dovore, čitaju i pišu na engleskom jeziku dok prate avanture Polly, Nata, dječaka Roya i djevojčice Pearl.
Dio časa je i rad sa aplikacijom koja sadrži 32 interaktivne knjige podjeljene u 8 nivoa čiji sadržaj napreduje sa progresom učenja djeteta. Dijete može samostalno koristiti aplikaciju, čak i izvan učionice, vježbajući tako važne vještine za učenje jezika. Svaka polica sa 4 interaktivne knjige odgovara jednoj knjizi za pisanje. Djeca nakon završenog kursa imaju nevjerovatan nivo znanja.

 

Learning Sets_MFwF1_7755

Polly Reads and Writes set za učenje

*Svi materijali za učenje sadrže audio i video sadržaj dostupan za download ili slušanje i gledanje online

Metodologija koja se bazira na maternjem jeziku


Učitelji svjetske klase