Bosna i Hercegovina
 • English for pre-teensEnglish for Kids on Kangi Club
  Djeca 6-12 godina

  Djeca uče govorni jezik, čitanje i pisanje slijedeći Paula i Millie koji pomažu Kangi i njenoj bebi Joey da riješe probleme u Storyville-u.

  Pronađi centar za učenje
 • English for pre-teensEnglish for pre-teens
  Engleski ONLINE

  Zabavne vannastavne aktivnosti pomažu djeci da poboljšaju svoj engleski van učionice.

  Provjerite ih
 
 

Engleski za djecu 6-12

Najčešća pitanja roditelja
 
 

Učenje rima pomaže djeci da prepoznaju, čitaju i pišu riječi – na bilo kojem jeziku.

Helen Doron posjeduje jedinstvene didaktičke materijale za učenje čitanja i pisanja koji kombinuju strukturiranu fonetiku i slobodne tehnike čitanja. Učenje čitanja i pisanja će se razlikovati od zemlje do zemlje; početna starosna dob zavisit će od ustaljene prakse u Vašoj zemlji.

Polly Reads and Writes za djecu od 5 do 9 godina

Polly Reads and Writes je novi i jedinstveni kurs koji uključuje učenje kako u učionici, tako i kod kuće. Namjenjen je početnicima ili učenicima koji su završili Fun With Flupe ili More Fun With Flupe kurs. Djeca uče da dovore, čitaju i pišu na engleskom jeziku dok prate avanture Polly, Nata, dječaka Roya i djevojčice Pearl.

Dio časa je i rad sa aplikacijom koja sadrži 32 interaktivne knjige podjeljene u 8 nivoa čiji sadržaj napreduje sa progresom učenja djeteta. Dijete može samostalno koristiti aplikaciju, čak i izvan učionice, vježbajući tako važne vještine za učenje jezika. Svaka polica sa 4 interaktivne knjige odgovara jednoj knjizi za pisanje. Djeca nakon završenog kursa imaju nevjerovatan nivo znanja.
Learning Sets_MEFAC_7377

Polly Reads and Writes set za učenje

Jump With Joey za djecu od 6 do 9 godina

Ovo je novi početni kurs za djecu uzrasta od 6 do 9 godina. Može se podučavati i kao nastavak kurseva Fun with Flupe.
Kurs sadrži 12 animiranih epizoda koje prate avanture Paul Warda i njegove prijateljice Millie, koji pomažu Kengi i njenom nestašnom sinu Joeyiju u rješavanju problema u Stroyvillu. Uz učenje engleskog jezika djeca također uče o važnim vrijednostima prijateljstva i zaštite okoliša.

Učenici uče engleski kroz 25 pjesama i dosta igrica i aktivnosti, kako u učionici tako i kod kuće. Jump with Joey je prvi kurs engleskog jezika koji koristi tehnologiju proširene stvarnosti. Iskustvo učenja engleskog jezika obogaćeno je time što Jump with Joey likovi oživljavaju u magičnim udžbenicima, dopunjujući tako važan segment Helen Doron metodologije koji uključuje slušanje kod kuće.

Jump With Joey set za učenje

More Jump with Joey za djecu od 6 do 9 godina

More Jump with Joey je nastavljački kurs za djecu koja su završila Jump with Joey i žele nastaviti pratiti avanture Paula, Millie, Kangi i Joeya.
Učenici uče kroz 25 pjesmica te veliki broj igara i aktivnosti, kako u učionici, tako i kod kuće.

More Jump with Joey set za učenje

Magični udžbenici sa 3D tehnologijom


Stigao je Jump with Joey!


Prijavite se na BESPLATNI demo čas

Botty the Robot za djecu od 7 do 10 godina

Djeca vole avanture robota Bottyja, Dannya, Cornelie i Helen na zamišljenoj televizijskoj stanici. Botty the Robot podučava govorni engleski zajedno sa osnovama pisanja i čitanja. Naglasak tokom ovog kursa je stavljen na fonetički pristup. Na ovom kursu pisanje i čitanje oživljavaju kroz upotrebu fonetskih kartica u boji, šarolikih udžbenika, i mnoštvo igara i aktivnosti. Komična priča sa orginalnim pjesmama se provlači kroz cijeli kurs.
Botty the Robot može biti početnički kurs, ili nastavljački kurs sa naglaskom na čitanje i pisanje.
Na ovom kursu djeca nauče 1400 rijeci, osnove čitanja i pisanja, kao i gramatičke strukture engleskog jezika, kroz 12 pjesama.

Dokazana metodologija


Engleski za život


Engleski kao maternji jezik


Botty the Robot može biti početnički kurs, ili nastavak kursa English for All Children sa naglaskom na čitanje i pisanje.

Na ovom kursu djeca nauče 1400 rijeci, osnove čitanja i pisanja, kao i gramatičke strukture engleskog jezika, kroz 12 pjesama.

Learning Sets_Botty_7774

Botty the Robot set za učenje

Prijavite se na BESPLATNI demo čas

Paul Ward’s World za djecu od 9 do 11 godina

Djeca uživaju prateći pametnog, mladog Paul Warda i njegove prijatelje dok uče o svijetu oko sebe. Misteriozna Camilia uvijek nestaje. Orginalne pjesme i aktivnosti drže pažnju djece dok uživaju u avanturama Paul Warda u kući, u školi, tokom kupovine u gradu, tokom posjete zološkom vrtu, i na odmoru.

 Learning Sets_PWW_7778

Paul Ward’s World set za učenje

Paul Ward’s World je predviđen za djecu koja imaju dobro znanje govornog engleskog, kao i čitanja engleskog teksta. Kurs mogu pohađati novi učenici uzrasta 11 godina, ili učenici koji su završili kurs Botty the Robot.

Kurs podučava oko 1700 riječi.

Paul Ward and the Treasure za djecu od 10 do 13 godina

Paul Ward and the Treasure stvara šaroliku, muzikalnu, više-senzorsku proslavu učenja koja ostavlja doživotni utisak na učenike. Kurs uključuje zabavne aktivnosti i 8 novih pjesama.

Na ovom kursu djeca uče preko 2000 riječi, kao i gramatičke strukture neophodne za postizanje A1 nivoa Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike.

Paul Ward and the Treasure set za učenje

*Svi materijali za učenje sadrže audio i video sadržaj dostupan za download ili slušanje i gledanje online

Prijavite se na BESPLATNI demo čas