Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

Helen Doron English pokreće novu Young Heroes kampanju “Readers are Leaders”

Međunarodna kampanja usmjerena na osnaživanje djece širom svijeta da uživaju u čitanju.

Helen Doron Edukativna grupa stavlja naglasak na čitanje u svojoj novoj Young Heroes kampanji za 2018 godinu “Readers are Leaders”. Kampanja ističe čitanje kao super moć – i kako čitanje ima snažan uticaj na budućnost djece.

“Kampanja Readers are Leaders ima za cilj da omogući svakom djetetu da uživa u čaroliji čitanja. Svjesni smo da mnoga djeca ne znaju čitati, niti imaju pristup knjigama. Ova kampanja daje učesnicima priliku da promovišu čitanje, doniraju novčana sredstva ili knjige organizacijama koje promovišu pismenost ili stvaraju vlastite knjige” objasnila je Helen Doron, izvršni direktor Helen Doron Educational Group.

“Slijedeći uspjeh naše prošlogodišnje “Young Heroes” kampanje, još jednom pozivamo naše učenike da se uključe i svoje zajednice (ili šire) i iskoriste svoje sposobnosti da pomognu drugima da uživaju u čaroliji čitanja”, kaže Doron.

Svaki tim će imati priliku postaviti svoj projekat na Young Heroes Readers are Leaders web stranicu, počevši od 1.Marta.2018.godine. Svaki tim mora predložiti odgovarajućeg korisnika (dobrotvornu ili neprofitnu organizaciju) koji će dobiti značajne novčane nagrade. Pobjednici će dobiti bonove za knjige kako bi i dalje uživali u čitanju.

Kampanja nije ograničena na Helen Doron učenike engleskog. Svako ko se želi pridružiti ovom plemenitom projektu i pomoći u promociji čitanja može se pridružiti Readers are Leaders kampanji. “Učinimo da ova godina bude godina u kojoj će što veći broj djece naučiti čitati, dobiti pristup knjigama i uživati u čaroliji čitanja”, zaključuje Doron.

Pridružite se kampanji “Readers are Leaders” i tako potaknite djecu u svojoj školi, lokalnoj zajednici ili klubu na ostvarivanje pozitivih promjena u svojim zajednicama. Za više informacija posjetite http://www.helendoron.com/youngheroes2018/blog/