Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

SUCCESS! Helen Doron metodologija pruža mnogo više od učenja engleskog jezika

Roditelji iz Bosne i Hercegovine, Vedrana Remović i njen suprug Boris, su ponosni roditelji osmogodišnje Rajne i dvogodišnje Leone. Rajna pohađa časove u centru Helen Doron Novo Sarajevo već tri i po godine, a Leona će početi sa časovima sljedeće jeseni.

Porodica govori bosanski kod kuće, ali su bili oduševljeni pri nedavnoj posjeti Sjedinjenim Državama da Rajna već vrlo sigurno govori engleski jezik. “Bili smo vrlo iznenađeni kako se lakoćom razgovara u svakoj mogućoj situaciji, sa svim ljudima koje smo sretali!”

Vedrana se osvrnula i na to kako primjećuje napredak kod svoje kćerke i njen engleski je puno bolji od vršnjaka koji ne pohađaju Helen Doron nastavu.

Zašto oduševljena mama smatra da se Helen Doron metodologija toliko razlikuje od drugih metoda učenja engleskog jezika? “Helen Doron ima male grupe učenika, tako da nastavnici mogu biti fokusirani na svako dijete, što čini učenje engleskog jezika lakšim. Na časovima igraju igre i zabavljaju se, što je vrlo uzbudljivo za moju kćerku.”

Dodatni sadržaj koji nudi internacionalna edukativna franšiza je oduševljeno dočekan kod porodice Remović. “Mislim da je Helen Doron Stream aplikacija od velike pomoći Rajni za slušanje materijala kod kuće, kao i za slušanje dobre muzike. Čitava porodica voli Helen Doron Radio!”

Helen Doron je mnogo više od učenja engleskog, prema gospođi Remović, “Preporučujem Helen Doron svim našim prijateljima. Naš Helen Doron Learning Centar je najbolje mjesto za djecu, ne samo za učenje engleskog – odlično je mjesto za njihovo druženje, mjesto gdje će naučiti da poštuju jedni druge i odrastati u prekrasnoj zajednici.”