Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

Helen Doron Radio promoviše online engleski jezik za mlade širom svijeta

Helen Doron Radio Roadsow

 

U 10-dnevnoj turneji, Richard Freedman, voditelj Helen Doron engleskog radija, putovat će kroz četiri zemlje, posjetit će Helen Doron centre za učenje engleskog jezika, razgovarati s mladim slušaocima o posebnim Helen Doron programima za tinejdžere – Helen Doron Teen English i Helen Doron Radio.

Helen Doron centri u Brnu u Češkoj, Linzu u Austriji, Minhenu u Njemačkoj i Beogradu u Srbiji emitirat će emisije uživo, intervjuisati tinejdžere na engleskom jeziku i razgovarati o onome što ih čini uspješnim učenicima Helen Doron English kurseva.

Turneja počinje 22. maja u Uherske Hradiste Helen Doron centru, a završnica je u Brnu na velikoj gala priredbi kojom će se proslaviti 10 godina Helen Doron programa u Republici Češkoj. Održat će se takmičenje talenta otvoreno za sve Helen Doron učenike, a 12 finalista učestvovat će u posebnom događaju 24. maja, a domaćin će biti popularni češki glumac i pjevač. Helen Doron, osnivač i glavni izvršni direktor, i Ella Doron, kompozitor, izvođač i prvi glas za mnoge pjesme na Teen English kursevima, će biti gostujuće sudije. Pobjednik, zajedno sa više od 250 nastavnika, roditelja i drugih gostiju, pridružit će se svečanoj večeri, slavlju i koncertnoj izvedbi Elle Doron. Helen komentariše, “Ovaj program će biti prvi od mnogih naših emisija uživo koje će se emitovati iz Helen Doron Learning centara i naših sponzorisanih događaja koji će spajati Helen Doron porodicu iz cijelog svijeta.”

Turneja se nastavlja s prenosima uživo 26. maja u Linzu, Austriji i 27-28 maja na području Minhena gdje će se ogromna zajednica okupiti u Wolfhausenu. Freedman će onda putovati u Beograd, gdje će se 29. maja održati proslava 15 godina Helen Doron Englisha uz TV intervjue, press konferencije i prezentaciju Helen Doron o jedinstvenoj Helen Doron metodi. Engleski za mlade – Helen Doron – YouTube

Freedman navodi, “Turneja će nam dati priliku da se susretnemo sa mnogim teen slušaocima i da im damo glas na radiju. Mi znamo da tinejdžeri prate naš program koji traje 24 sata svakog dana, usmjeren posebno kako bi im pomogao da poboljšaju svoj ​​engleski. “Odlična muzika, priče, kvizovi, takmičenja, vijesti koje su tinejdžerima relevantne i razgovori sa zanimljivim gostima o različitim temama drže mlade zainteresovanim za Helen Doron Radio, koji ima slušaoce iz više od 100 zemalja širom svijeta.

Helen Doron English nudi najopsežnije kurseve u industriji-programe koji omogućavaju svima od male djece do tinejdžera da postanu vješti i da se osjećaju ugodno dok govore, čitaju i pišu na engleskom jeziku. Učenici Helen Doron Teen English-a pripremaju se za ispite standardnog europskog referentnog okvira u zabavnom i prirodnom okruženju za učenje koje je jedinstveno za Helen Doron.

O Helen Doron Educational Group

Helen Doron Educational Group stoji na čelu inovativnih obrazovnih sistema, pruža ekskluzivne programe učenja i kvalitetne edukativne materijale za bebe, djecu i mlade širom svijeta od 1985. Franšiza kompanije Helen Doron English danas obuhvata gotovo 800 centara u 34 zemlje u Europi, Aziji i Južnoj Americi. Danas, više od dva miliona djece govori engleski kao strani jezik zahvaljujući Helen Doron metodi.

Helen Doron English model franšize poziva poduzetnike da se pridruže uspješnom poslovnm programu koji koristi djeci širom svijeta. Posjetite nas na www.helendoron.com.