Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

Kako da zabavite Vašeg tinejdžera?

Vrlo jednostavno – uz naš online radio Teen Buzz koji uz muziku i zanimljiv sadržaj donosi i ozbiljno zabavan način učenja engleskog jezika! Naš Teen Buzz website nudi besplatan i interaktivan sadržaj, igre, kvizove, emisije u kojima možete osvojiti i nevjerovatne nagrade, kao i slušati muziku.

Sa Više od 48,000 fanova u 200 država, Helen Doron Radio online radio stanica je postala omiljena među učenicima koji žele da vježbaju tečan govor uz zabavu. Radio nudi popularnu muziku, chat sa voditeljima, zabavne i interesantne nove segmente, intervjue i mnogo više!

 

Uz redizajnirani izgled, stranica nudi i sadržaj relevantan sadržaj kao što je: nasilničko ponašanje, svjest o vlastitom izgledu, vezama, i putovanjima, kao i igrice, kvizove i križaljke relevantne za odabranu temu mjeseca. Uz mnoštvo neodoljivih prilika za čitanje i slušanje sa razumijevanjem, kao i Teen Talk, Hot Topics, i liste popularnih karijera – Teen Buzz je na putu da postane nedvojbeno najdraži način učenja za mlade EFL ( Engleski kao strani jezik) učenike.

 

Nathalie Vaknin, glavni referent za marketing u Helen Doron Ltd, kaže: „Tržište za tinejdžere je neiscrpno i Teem Buzz tim je fokusiran da učini portal pristupačnim svim adolescentima koji žele da unaprijede svoj engleski. Naš fokus je stvaranje zajednice gdje se tinejdžeri širom svijeta mogu povezati jedni sa drugima u prijatnoj atmosferi koja čini učenje engleskog jednostavnim, te mogu poboljšati svoje sposobnosti i postići bolje rezultate na ispitima.“

Vaknin dodaje: „ Postoji dokazana potreba za ovim tipom websajta za učenje engleskog jezika. Iz tog razloga, naš razvojni tim stavlja tinejdžere na prvo mjesto, te čini ovu zajendicu mejstom koje žele posjetiti sa svojim prijateljima, kao i učestvovati na različite načine“.

 

Posjetite www.teenbuzz.co i uvjerite se da nudimo najzanimljiviji sadržaj i dobru muziku!