Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

Kampanja Young Heroes uvodi promjene u zajednicama

Pridružite se Helen Doron English učenicima u nastojanju da postanu bolji građani svijeta

Nova kampanja edukativne grupe Helen Doron “Young Heroes” ohrabruje djecu da zajedničkim snagama poboljšaju svoje zajednice. “Young Heroes” će nadahnuti djecu širom svijeta da oslobode junake i junakinje u sebi i spoznaju svoju istinsku moć.

“Heroji su svi oni koji koriste svoje sposobnosti kako bi drugima život učinili boljim. Svi, niski ili visoki, imaju mogućnost da postanu heroji,” kaže Helen Doron, osnivačica i glavna izvršna direktorica. “Pozivamo djecu širom svijeta da nam se pridruže i učine nešto dobro za svoje zajednice učestvovanjem u međunarodnoj “Young Heroes” kampanji koja počinje 3. aprila. Poticanje djece da postanu bolji građani svijeta oduvijek je bio ključan dio naših vrijednosti. Pored podučavanja engleskog jezika, mi naglašavamo važne vrijednosti poput brige o drugim ljudima, svim životinjama, biljnom i životinjskom svijetu te svijetu oko nas.”

“Kampanjom ‘Young Heroes’ ističemo da junaštvo ne iziskuje super moći niti čak posebne sposobnosti, već da djeca svojim zajedničkim trudom mogu poboljšati živote ljudi i životinja u svom okruženju,” kaže Doron. “Cilj kampanje je pokazati djeci širom svijeta da mogu pokrenuti promjene u svojim zajednicama. Sitne promjene uistinu mogu imati dugotrajan učinak.”

Pridružite se kampanji “Young Heroes” i tako ohrabrite djecu u svojoj školi, mjesnoj zajednici ili klubu da otkriju heroje u sebi i ostvare pozitivne promjene u svojim zajednicama. Za više informacija posjetite www.helendoron.com/youngheroes

Pomicanje granica u edukaciji djece

Osnovana 1985. u cilju podučavanja engleskog kao stranog jezika za djecu, edukativna grupa Helen Doron ima preko 900 obrazovnih centara i vrtića u 35 zemalja svijeta. Inovativna i dokazana metodologija Helen Doron služi kao kreativna inspiracija za “Helen Doron English,” vodeću franšizu kompanije, kao i za “Helen Doron Kindergartens”, “MathRiders”, i “Ready Steady Move!”.

Naša grupacija je do sada podučila više od dva miliona djece da govore engleski, savladaju matematiku, iskuse prirodu i uče kroz pokret. Kompanija traži franšizere i poslovne partnere radi širenja svog edukativnog sadržaja i daljnjeg pomicanja granica u edukaciji djece. Za više informacija posjetite www.helendorongroup.com.