Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

Mogućnost rada na pet kontinenata!

Bobbharatnn Rithipol (Beth)je odličan primjer učiteljice koja je iskoristila pogodnosti međunarodnih franšiza kako bi prošla obuku na jednoj lokaciji, a zatim po svom izboru između 35 zemalja odabrala lokaciju za rad.  Ova mlada žena je iskusila različite stilove i kulture. ”Trenutno živim i radim u Italiji. Rođena sam u Bostonu, Massachusetts-u, a moji roditelji su rođeni u Kambodži, tako da smo uvijek govorili engleski i kmerski (dominantni jezik u Kambodži) kod kuće. Govorim engleski, kmerski, tajlandski i kantonski”.

Prvi izlet u Helen Doron svijet sam započela u Bangkoku (Tajlandu). ”2013 godine preselila sam se iz Hong Konga u Bangkok i krenula sam u potragu za poslom učiteljice engleskog jezika. Čitala sam o metodologiji na njihovoj internet stranici i shvatila da sam naučila tajlandski i kantonski jezik na sličan način. Zaista vjerujem u ovu metodologiju.”

Nakon što je prošla obuku za nove učitelje predavala je u Bangkoku te je kasnije iskoristila svoje iskustvo i obuku da ispuni svoj san o životu i radu u Italiji. ”Trenutno predajem u Helen Doron centru u Italiji. Dio posla koji me najviše ispunjava je vidjeti moje učenike kako koriste engleski jezik koji su naučili putem Helen Doron metode. Također volim gledati kako moji učenici rastu i zajedno napreduju.  Skoro je čarobno kako se njihova lica mijenjaju pred mojim očima. Spoznaja da roditelji imaju povjerenja u mene kao u osobu koja ima veliki uticaj na njihovu djecu  čini dolazak na posao još veselijim.”

Po čemu je Helen Doron škola drugačija? ”Predavala sam u drugim školama širom Hong Konga gdje se od djece očekivalo da ostanu u svojim klupama tokom većine nastave. Volim kako se na našim časovima djecu potiče na kretanje i istraživanje van učionice. U Helen Doron školi koristimo pravu hranu i materijale različitih tekstura zbog čega je naš kurikulum živopisan i dobro osmišljen. Veličina našeg razreda je mnogo manja nego u većini drugih škola što pridonosi lakšoj povezanosti sa učenicima i njihovim roditeljima”.

Bez obzira na kojoj od skoro hiljadu lokacija  širom svijeta radite, metodologija je stimulativna i stvara sretnu djecu koja govore engleski, te učitelje koje vole svoje karijere. ” Okruženje stvarno potiče vašu kreativnost. Kroz rad sam upoznala mnogo krasnih ljudi te sam se sprijateljila s mnogim učiteljima i roditeljima. I dalje sam u kontaktu sa svojim kolegama, divnim šefovima i mojim učenicima i njihovim roditeljima na Tajlandu. Od kako sam postala Helen Doron učiteljica moj život je još ispunjeniji. Ako volite djecu i želite biti kreativni s njima, kontaktirajte svoj najbliži Helen Doron centar. Upoznat ćete neke od najstrastvenijih i najzanimljivijih ljudi.”