Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

Razmišljate da postanete predavač? Ostvarite tu ideju!

Pokrenite svoj posao.

 

Karijera predavača engleskog jezika je zanimljiva iz više razloga. Za nekoga ko ima diplomu iz engleskog jezika, ko uživa u radu s ljudima, želi putovati, biti učitelj engleskog jezika često može priuštiti slobodu i fleksibilnost koju ostale karijere naprosto ne mogu.

Ali, ne mora stati na tome. Za mnoge Helen Doron franšizere postati učitelj je bio samo prvi korak promjene od radnika do vlasnika svog biznisa. Zapravo, mnogi naši učitelji postali su franšizeri, a neki su postali i master franšizeri.

Jedna od velikih prednosti pridruživanju franšizi je ta da franšizeri ne moraju «izmišljati toplu vodu». Oni uče iz našeg iskustva te profitiraju od neprekidne podrške u poslovnom i pedagoškom smislu.

Koje su sve opcije dostupne?

 • Radeći kao učitelj u učiteljskom centru imat ćete više koristi od promocije i marketinga lokalne franšize, koja vam nudi spremnu nastavu za podučavanje.
 • Kao samozaposleni učitelj imate više slobode u vođenju nastave. Plaćanjem franšizne naknade osigurana su vam prava korištenja naših metoda podučavanja i materijala.
 • Ako ste poduzetnik u potrazi za novim životnim stilom, imate priliku postati franšizer Helen Doron centra i voditi privatnu školu, te unijeti pozitivnu promjenu u živote Vaših učenika i zajednice.  Ako mislite postati dio franšize obrazovne industrije, budite sigurni da volite djecu. Dobar engleski jednostavno nije dovoljan. To je stvarno više od posla, to je poziv. Ako mislite postati učitelj engleskog jezika, razmislite o pristupanju organizaciji koja vam dopušta da se razvijate sa kompanijom i odaberete svoj put koji je u skladu s vašim životnim stilom. Na kraju, možete voditi jedan uspješan posao.

Ukoliko žarko želite biti dio našeg tima, i učiniti djeci učenje engleskog jezika zabavnim kroz provjerenu i dokazanu metodu, možete se prijaviti ovdje!