Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

SUCCESS! Gradimo dječije samopoštovanje i samopouzdanje u malim grupama

Vesela i poletna Harisa Haznadar, Helen Doron Learning Centar franšizer i predavač nam je ispričala svoju Helen Doron priču:

“Iz Sarajeva sam i imam sestru blizanku, kao i stariju sestru. Obje su odlučile svoju sreću pronaći u Sjedinjenim Američkim Državama. Moja starija sestra ima doktorat iz genetike i živi i radi u Washingtonu, dok moja sestra blizanka, Adisa, završava doktorat iz kliničke i sportske psihologije na Univerzitetu u Sjevernoj Karolini. Nakon završenog Master studija iz istorije umjestnosti u Češkoj, vratila sam se u svoju domovinu kako bih ovdje nastavila živjeti.

Moj otac je inženjer elektrotehnike, dok je mama ekonomista i uvijek su nas učili da je obrazovanje ključ ispunjenja snova i želja, te ako nešto odlučimo, uvijek to možemo i ostvariti!

Kod kuće sa roditeljima govorimo bosanskim jezikom, ali smo sestre i ja između sebe uvijek razgovarale na engleskom. Dvije godine sam radila kao Helen Doron predavač kada sam odlučila da postanem Learning Centar franšizer. Uživam i u jednom i u drugom poslu jer mi daju slobodu da napravim najbolje okruženje za učenike, roditelje, predavače i druge uposlenike.

Ranije sam predavala engleski jezik i po drugim metodama, tako da pouzdano mogu porediti druge metodologije sa Helen Doron pristupom. Helen Doron metoda je jedinstvena jer koristimo audio, vizuelne i druge kreativne podsticaje. Svaki predavač treba biti veoma kreativan i ima punu slobodu u pravljenju prijatne atmosfere za učenje u kojoj djeca uživaju i gdje su UVIJEK na prvom mjestu. Za razliku od drugih metoda, gdje učenici napamet uče riječi i gramatiku, na Helen Doron časovima  djeca nesvjesno i prirodno upijaju engleski jezik kroz zabavu i igrice.”

Harisa oduševljeno objašnjava zašto roditelji trebaju upisati svoju djecu na Helen Doron časove: “Nikada nije ni rano niti kasno da Vaša djeca počnu učiti engleski. U našim predivnim centrima, u malim grupama, radimo i na dječijem samopouzdanju, dok ih istovremeno podstičemo da razvijaju kreativne, lingvističke i motoričke sposobnosti. Svaki predavač ima individualni pristup; oni slušaju Vaše dijete (na engleskom, naravno) i spremni su usvojiti sve sjajne ideje koje djeca imaju!”