Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

SUCCESS! Učeći engleski učimo i o prijateljstvu i dijeljenju


Dvadesetčetvorogodišnja Bojana je studirala engleski jezik i literaturu na Univezitetu Banjaluke u Republici Srpskoj, Bosna i Hercegovina. Bojanin suprug, koji je mašinski inženjer i sa kojim u kući govori sprski, je zapravo taj koji je otkrio školu Helen Doron za nju. “Pronašao je oglas na internetu, o centru za učenje engleskog koji traži profesora. Malo sam istraživala o Helen Doron i bila oduševljena njenom jedinstvenom metodom podučavanja engleskog jezika.”

Bojana je sada predavač u školi Helen Doron English sa punim radnim vremenom i podučava nekoliko grupa djece starosti od 3 do 8 godina. “Ova djeca su postigla odlične rezultate u učenju engleskog jezika. Počela su samostalno da mi se obraćaju na engleskom, bez toga da to zahtijevam, što mi pričinjava izuzetno zadovoljstvo. Vole da dolaze na časove i njihov engleski se značajno popravio.”

Bojana smatra da je metodologija Helen Doron znatno različita od načina na koji se engleski podučava u školama u našoj zemlji. “Učenici imaju slobodu da se izraze na engleskom bez straha da će napraviti grešku. Imaju priliku da vide i dodirnu ono što uče, i sve to dok se silno zabavljaju! Nasuprot tome, naše škole podučavaju engleski kroz metode prevođenja, čitanja i učenja vokabulara napamet, a ne kroz iskustvo. Govorim roditeljima, koji razmišljaju o upisivanju djece na časove, da je to odličan izbor jer djeca ne samo da uče engleski u našem centru, već uče i važnost dijeljenja i prijateljstva.”

Za svakoga ko razmišlja o karijeri profesora u školi Helen Doron English, Bojana iskreno preporučuje ovaj izbor. “Uradite to! Zaista vrijedi. Ono što dobijate iz ovog iskustva je izuzetno. Trenuci koje dijelite sa djecom je nešto što ne dobijate ni na jednom drugom poslu. Svaki čas je drugačiji, čak i kada imate isti plan lekcija, jer je svaka grupa drugačija. Poenta je u tome da vam nikada neće postati dosadno i nikada nećete prestati voljeti svoj posao; samo počinjete da ga volite još više. Ja volim svoj posao u Helen Doron Centru u Banjaluci. To je zaista odlično iskustvo i nadam se da ću nastaviti da radim ovdje što duže mogu.“