Bosna i Hercegovina
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Tinejdžeri 12-19

  Tinejdžeri ozbiljno uče engleski jezik u zabavnom i kreativnom okruženju.

  Pronađite HD školu
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Helen Doron Radio

  Samo za tinejdžere. Dobra muzika, zanimljivosti, i interesantne teme – sve na engleskom

  Poslušajte
 
 

Engleski za tinejdžere 12-19

Najčešća pitanja roditelja
 
 

Teen English je ozbiljno zabavno učenje!

Teen English

Teen English kursevi kreirani su tako da drže pažnju tinejdžera. Svaki kurs sadrži priču koja se provlači kroz časove, kao i orginalne pop pjesme Elle i Benaye Doron. Pjesme i priče su zabavne i usmjerene na teme koje su važne današnjim tinejdžerima.

Pop album za Teen English


Dokazana metodologija


Tajna je u pozadinskom slušanju


Prijašnji učenici Helen Doron English
Kursevi samo za tinejdžere


Kroz rad sa predanim učiteljima u malim grupama od 8 učenika, tinejdžeri dobijaju individualizirane upute, uče da se izražavaju na engleskom i pripremaju za završne ispite.

Teen English* za učenike od 12 do 19 godina je sasvim novi orginalan program koji se sastoji od četiri nivoa, koji se pohađaju jedan za drugim.

Teen Talent (A2)
Rok zvijezde, novac, spašavanje planete, putovanje na odmor – samo su neke od tema koje se obrađuju u pjesmama, pričama i aktivnostima koje su dio Teen Talent kursa.

Teen Talent set za učenje

 

Teen Choices (B1)
Teen Choices podučava engleski kroz učenje poput maternjeg jezika, izlažući učenike jeziku koji koriste tinejdžeri širom svijeta uključujući idiome, šale, i vježbe govora.

Teen Choices set za učenje

Teen Express (B1+)
Teen Express je treći kurs u Helen Doron Teen English programu. Kroz četiri odvojene, ali povezane priče, tinejdžeri uče važne životne lekcije o nagradama i značaju koje donosi preuzimanje odgovornosti i kako je dobro kada se izbjegnu predsrasude i “ne sudi knjizi prema koricama”. Za ovaj kurs snimljeno je 8 orginalnih pop pjesama specijalno napravljenih za ovaj program.

Teen Express set za učenje

Teen Success (B2)

Na ovom, četvrtom nivou Teen English kurseva, učenici su motivisani originalnim pričama, pop pjesmama i zabavnim aktivnostima. Program uči tinejdžere da otvore svoj um, misle i uče govorni kao i pisani engleski jezik kroz aktivnosti koje su napravljene da pomognu učenicima da dostignu B2 nivo zajedničkog europskog referentnog okvira za engleski jezik.

Teen Success set za učenje

*Teen English je usklađen sa zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike.

*Svi materijali za učenje sadrže audio i video sadržaj dostupan za download ili slušanje i gledanje online

Prijavite se na BESPLATNI demo čas