Bosna i Hercegovina
 • English teachers of childrenEnglish teachers of children
  Učite s nama

  Postanite certificirani Helen Doron predavač – najbolji ESL predavači na svijetu.

  Saznajte više
 
Naši učitelji su srce Helen Doron English

Veoma smo ponosni na naše Helen Doron učitelje. Njihova dnevna interakcija sa studentima oživljava jedinstvenu Helen Doron metodu za učenje engleskog kao drugog jezika (ESL). Naši učitelji donose zabavu, kreativnost, ljubav prema učenju tako da se djeca prirodno odnose prema tome. Sa njihovim vodstvom, učenje engleskog postaje predivno iskustvo koje im ne služi samo dobro kroz njihove živote, već također pruža uspomene koje će pamtiti zauvijek.

Učitelji Helen Doron engleskog prolaze intezivnu obuku kako bi utvrdili metodologiju za podučavanje djece engleskom jeziku. Nakon kvalifikacija, oni se pridružuju svjetskoj mreži elite Helen Doron učitelja posvećenih da donose pozitivne pomake u obrazovanju svojih učenika.

Riječ učitelja

 • “Dajem svojim učenicima slobodu da budu ko su i pohvaljujem ih za njihov doprinos času. To je pozitivni podsticaj. Vidjela sam stidnu i problematičnu djecu koja su procvjetala kroz godinu kursa sa nama.”

  Paula Daunt, HDE učitelj u Berlinu
 • “Uvijek sam bila a i dalje sam sretna što sam dio Helen Doron magije. Da mi je nego rekao prije godinu dana da ću voditi svoje Helen Doron časove u jednom malom gradiću na planini od oko 6000 stanovnika, vjerovatno ne bih povjerovala.”

  Mitsa Pepelanova, HDE učitelj, Bugarska
 • “Sa Helen Doron naučio sam govorni engleski jezik. Govorilo se, vođen je razgovor i zapravo korišten je engleski na način kako bi trebao biti korišten.”

   

  Marcin Parafiniuk bivši učenik iz Poljske
 

 

 • Volite raditi sa djecom?
 • Odlično govorite engleski?
 • Tražite ispunjenu, nezavisnu karijeru?

Ako odgovorite na ova pitanja potvrdno, postanite Helen Doron učitelj engleskog, što može biti najbolji izbor karijere koji ćete ikada napraviti. Kao Helen Doron učitelj engleskog uživat ćete u fleksibilnim radnim satima, profitabilnoj karijeri, zadovoljstvu poslom i ponosom koji dolazi od toga da ste dio globalne zajednice uvaženih Helen Doron učitelja engleskog jezika.

Nudimo vam –

 • Dokazanu metodu za učenje engleskog jezika kao drugog jezika (ESL) za djecu svih uzrasta
 • Gotovo 30 godina iskustva u ESL i obučene učitelje
 • Više izbora za karijeru: samouposlen učitelj, učitelj u sklopu centra
 • Međunarodna Helen Doron English Teaching diploma sa mogućnostima za karijeru širom svijeta.
 • Obrazovna podrška od strane centrale kroz najkvalitetnije obrazovne materijale, godišnje seminare i obuke, umrežavanje i dobro organizovan informacioni portal.
 • Korisnu karijeru i šansu da se poboljšate živote djece.

Mi tražimo ljude sa – 

 • Odličnim znanjem engleskog jezika, kako u govoru, tako i pisanju
 • Prijašnje iskustvo u podučavanju djece engleskom jeziku
 • Akademsko obrazovanje


Riječ učitelja

 • “Ja istinski volim svoj posao u Helen Doron i osjećam da mogu biti zaista kreativna! Volim smišljati nove ideje za rekvizite i igre, i to je bit Helen Doron škole: učiniti učenje zabavnim i interesantnim za djecu i biti što je moguće kreativniji.”

  Paula Daunt, HDE učitelj u Berlinu
 • “Htjela bih se zahvaliti Helen Doron učiteljima jer su me učili engleski. Dali su mi čvrstu osnovu za engleski. Pokazali su mi kako je super engleski i koliko daleko možete ići s njim.”

  Marcin Parafniuk, bivši učenik iz Poljske

  Marcin Parafiniuk je postala učiteljica
 

 

 

Nije slučajno da su naši učitelji najbolji u toj djelatnosti.

Mi uzimamo njihovu obuku vrlo ozbiljno.

Male grupe
Obuka za učitelje je organizovana na način kao i Helen Doron nastava. Zabavna je, drži se u malim grupama u poticajnoj okolini, te pomaže polaznicima da uživaju u učenju.

Opcije kursa
Kandidati mogu birati da postanu Helen Doron Early English učitelji (HDEE) ili Helen Doron Teen English učitelji(HDTE), zavisno od njihovih sklonosti i prijašnjem iskustvu u podučavanju.

Trajanje kurseva
HDEE i HDTE obuke za učitelje traju po 5 dana. Svaki od navedenih je podjeljen u dvije faze. Prva dva dana kandidati dobijaju uvod u metodologiju i evaluaciju. Svi kandidati imaju priliku dobiti detaljan uvid u materijale i metodu te s druge strane, treneri imaju priliku procijeniti odgovaraju li kandidati profilu Helen Doron učitelja. Kandidati koji se uklapaju u metodu idu dalje na drugi nivo, koji uključuje detaljnije upoznavanje s metodom, vježbanje držanja nastave, i pismene zadatke.

Treneri učitelja
U Helen Doron Early English treneri za učitelje su profesionalci sa dokazanom sposobnošću i godinama iskustva u podučavanju jedinstvene Helen Doron metode novih učitelja.

Sticanje diplome
Polaznici moraju ispuniti sve obaveze kako bi uspješno završili obuku. Uz nastavu na obuci svaki kandidat mora uložiti minimalno jedan sat navečer kako bi pripremio sve materijale za naredni dan. Polaznik mora napisati esej od dvije ili tri strane kako bi dovršio obuku. Kandidati moraju proći praktični dio obuke i priložiti esej kako bi uspješno završili obuku.

Šta dobijaju oni koji uspješno završe obuku
Svi učitelji dobijaju setove za podučavanje, uključujući knjige i CD-ove; priručnik za učitelje, kartice za učenje pojmova i druga nastavna pomagala; promotivne materijale; i praktične informacije. Ono što je najvažnije, učitelji dobijaju Helen Doron English Teacher diplomu, što im omogučava da podučavaju u preko 700 Helen Doron English centara širom svijeta ili da pokrenu vlastiti studio za učenje.

Pogledajte naš KALENDAR KURSEVA za nadolazeće treninge za učitelje širom svijeta.

 Riječ učitelja

 • “Ja sam Helen Doron učitelj već 7 godina… znala sam da želim podučavati djecu nekom stranom jeziku, ali nisam znala kako. Škola je bila striktna i dosadna, i nasuprot tome sam otkrila ovu divnu metodu gdje djeca uče igrajući se i uživajući. I dalje mislim da je to nevjerovatno!”

  Misha Ewell Opava, HDE učitelj, Češka
 • “Helen Doron English je danas vrhunski i vodeći program u svijetu ne samo zbog svoje metodologije, ne samo zbog materijala, već zbog toga što imamo VRHUNSKE UČITELJE!”

  Helen Doron, osnivačica i direktorica