Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

Zašto postati Helen Doron predavač?

Svako od nas je zapamtio barem jednog učitelja, nastavnika ili profesora u toku svog školovanja, te u istom našao inspiraciju za životni poziv, hobi, ili pak dragu razonodu. Helen Doron English predavači se iz časa u čas trude da svojim učenicima uvijek ponude više od predviđenog, te ih uče raznim životnim vrijednostima. Vesela i harizmatična Nejra Hadžajlija je Helen Doron English predavač već 3 godine u Helen Doron Novo Sarajevo i Alipašino polje (Sarajevo), te je odlučila da sa nama podijeli zašto je biti Helen Doron predavač najbolji posao na svijetu! 

Biti predavač je jedan od najzabavnijih poslova samim tim što u našem poslu imamo slobodu da kroz zabavu i igru učinimo učenje zanimljivim i pokažemo da je sve samo ne bauk. Kombinacija rada s djecom i podučavanje engleskog jezika je za mene savršena formula za posao koji uživam raditi, kao i ljubav prema engleskom jeziku iz ranog djetinjstva.

 

Naravno, niti jedan posao ne dolazi bez različitih izazova i odgovornosti, ali predavači rado idu u susret istima. Podučavanje, kao i sama Helen Doron metoda doprinose jačanju ličnosti kao i razvijanju strpljenja kod predavača – sposobnosti koje su ključne za kvalitet časova.

Način na koji podučavamo djecu jeste cjeloživotno učenje i vjerujem da se uvijek trebamo truditi da budemo što bolji. Ono što me fascinira u radu sa djecom jeste i najmanji pomak koji primijetim kod djeteta koje se trudi da usvoji znanje. Smatram da sva djeca mogu da nauče bilo koji jezik uz metodu koja je prilagođena njihovim potrebama i interesovanjima.

 

Saznajte više o našoj metodi i posebno osmišljenim kursevima na našoj web stranici , ili pronađite Learning Centar u Vašoj blizini i prijavite se za besplatan demo čas.