Bosna i Hercegovina
 • English for pre-teensEnglish for Kids on Kangi Club
  Djeca 6-12 godina

  Djeca uče govorni jezik, čitanje i pisanje slijedeći Paula i Millie koji pomažu Kangi i njenoj bebi Joey da riješe probleme u Storyville-u.

  Pronađi centar za učenje
 • English for pre-teensEnglish for pre-teens
  Engleski ONLINE

  Zabavne vannastavne aktivnosti pomažu djeci da poboljšaju svoj engleski van učionice.

  Provjerite ih
 
 

Engleski za djecu 6-12

Najčešća pitanja roditelja
 
 

Učenje rima pomaže djeci da prepoznaju, čitaju i pišu riječi – na bilo kojem jeziku.

Helen Doron posjeduje jedinstvene didaktičke materijale za učenje čitanja i pisanja koji kombinuju strukturiranu fonetiku i slobodne tehnike čitanja. Učenje čitanja i pisanja će se razlikovati od zemlje do zemlje; početna starosna dob zavisit će od ustaljene prakse u Vašoj zemlji.

Polly Reads and Writes za djecu od 5 do 9 godina

Polly Reads and Writes je novi i jedinstveni kurs koji uključuje učenje kako u učionici, tako i kod kuće. Namjenjen je početnicima ili učenicima koji su završili Fun With Flupe ili More Fun With Flupe kurs. Djeca uče da dovore, čitaju i pišu na engleskom jeziku dok prate avanture Polly, Nata, dječaka Roya i djevojčice Pearl.

Dio časa je i rad sa aplikacijom koja sadrži 32 interaktivne knjige podjeljene u 8 nivoa čiji sadržaj napreduje sa progresom učenja djeteta. Dijete može samostalno koristiti aplikaciju, čak i izvan učionice, vježbajući tako važne vještine za učenje jezika. Svaka polica sa 4 interaktivne knjige odgovara jednoj knjizi za pisanje. Djeca nakon završenog kursa imaju nevjerovatan nivo znanja.
Learning Sets_MEFAC_7377

Polly Reads and Writes set za učenje

Jump With Joey za djecu od 6 do 9 godina

Ovo je novi početni kurs za djecu uzrasta od 6 do 9 godina. Može se podučavati i kao nastavak kurseva Fun with Flupe.
Kurs sadrži 12 animiranih epizoda koje prate avanture Paul Warda i njegove prijateljice Millie, koji pomažu Kengi i njenom nestašnom sinu Joeyiju u rješavanju problema u Stroyvillu. Uz učenje engleskog jezika djeca također uče o važnim vrijednostima prijateljstva i zaštite okoliša.

Učenici uče engleski kroz 25 pjesama i dosta igrica i aktivnosti, kako u učionici tako i kod kuće. Jump with Joey je prvi kurs engleskog jezika koji koristi tehnologiju proširene stvarnosti. Iskustvo učenja engleskog jezika obogaćeno je time što Jump with Joey likovi oživljavaju u magičnim udžbenicima, dopunjujući tako važan segment Helen Doron metodologije koji uključuje slušanje kod kuće.

Jump With Joey set za učenje

More Jump with Joey za djecu od 7 do 9 godina

More Jump with Joey je nastavljački kurs za djecu koja su završila Jump with Joey i žele nastaviti pratiti avanture Paula, Millie, Kangi i Joeya.
Učenici uče kroz 25 pjesmica te veliki broj igara i aktivnosti, kako u učionici, tako i kod kuće.

More Jump with Joey set za učenje

Magični udžbenici sa 3D tehnologijom


Stigao je Jump with Joey!


Prijavite se na BESPLATNI demo čas

Paul Ward Explores za djecu od 9 do 12 godina

Osam originalnih pjesama, priča i zabavnih aktivnosti pomažu učenicima da učvrste kako fonetske, tako i vještine čitanja i pisanja, dok se zabavljaju pri učenju. Ovaj kurs je za početnike starosne dobi od 9 do 12 godina, kao i za djecu koja nastavljaju sa našim kursevima – djeca koja su završila ispite pripremnog stepena za A1 po Zajedničkom evropskom referentnom okviru. Kurs obuhvata vokabular od 1800 riječi.

 

Paul Ward Explores set za učenje

A Tale of Two Tails za djecu od 9 do 13 godina

Kroz ovaj jedinstveni kurs, djeca uče da sa samopouzdanjem govore na engleskom jeziku. Baziran na originalnoj drami u tri čina, ovaj kurs nudi napredan vokabular i rečenične strukture. Učenici koji pohađaju kurs dva puta sedmično također imaju priliku vježbati glumu, kao i važnije vještine izražavanja vlastite ličnosti.
A Tale of Two Tails je dirljiva priča o psu i mački, princu i princezi kraljevstva Pawland, i njihovoj pustolovini u potrazi za načinom da vrate sklad u svom kraljevstvu gdje su psi i mačke u sukobu, i gdje je vrijednost nesebičnosti zaboravljena. Kroz osam originalnih pjesama i video-produkciju u tri čina, djeca razvijaju samopouzdanje, te uče da slušaju, razmišljaju i odgovaraju na engleskom jeziku bez prevođenja.

A Tale of Two Tails set za učenje

Paul Ward and the Treasure za djecu od 10 do 13 godina

Paul Ward and the Treasure stvara šaroliku, muzikalnu, više-senzorsku proslavu učenja koja ostavlja doživotni utisak na učenike. Kurs uključuje zabavne aktivnosti i 8 novih pjesama.

Na ovom kursu djeca uče preko 2000 riječi, kao i gramatičke strukture neophodne za postizanje A1 nivoa Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike.

Paul Ward and the Treasure set za učenje

*Svi materijali za učenje sadrže audio i video sadržaj dostupan za download ili slušanje i gledanje online

Prijavite se na BESPLATNI demo čas