Bosna i Hercegovina
 • Music for learning EnglishMusic for learning English
  Helen Doron English muzika

  Muzika je jako bitna za učenje jezika. Ona je temelj svih Helen Doron kurseva engleskog jezika.

  Helen Doron Song Club
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Helen Doron Radio

  Samo za tinejdžere. Odlična muzika i popularne teme – sve na engleskom jeziku

  Poslušajte
 • English online - Kangi ClubEnglish for Kids on Kangi Club
  Online zabava nakon časova

  Helen Doron učenici uživaju u online igrama posebno dizajniranim kako bi nadopunili njihove lekcije na času.

  Kangi Club
 • English for young childrenEnglish for young children
  Prve riječi na engleskom jeziku

  Djeca od 2 do 5 godina uče svoje prve riječi na engleskom jeziku uz Flupe-a. Skinite sa Google Play Store-a i Apple App Store-a

  Preuzmite
 

Engleski online

Učenje engleskog jezika je zabavno uz naše online aktivnosti

Helen Doron učenje engleskog jezika nije limitirano isključivo na učionicu. Mi smo osmislili mnoštvo online aktivnosti koje su zabavne, obrazovne, obogaćuju i pomažu našim mladim polaznicima da se osjećaju ugodno na engleskom jeziku.

NOVO! Helen Doron učenici sada imaju pristup digitalnim materijalima za učenje kroz Helen Doron Stream aplikaciju koju možete preuzeti preko Google Play, i-Store ili možete direktno prisupiti materijalima online.
Kangi Club je naš online portal sa aktivnostima za djecu od 3 do 12 godina. Helen Doron English učenici dobijaju pristupne podatke sa kojima imaju pristup igricama i aktivnostima koje odgovaraju njihovom kursu. Ostali posjetioci mogu koristiti aktivnosti u Visitor’s zoni.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Song Club je naš ekskluzivnni YouTube kanal sa Helen Doron pjesmicama i video sadržajem za djecu od 0 do 6 godina.
Helen Doron Radio je naša vlastita streaming radio stanica gdje se mladi ljudi iz cijelog svijeta okupljaju – na engleskom naravno.
Prve riječi na engleskom jeziku s Flupe-om je naša prva igra za mobilne uređaje. Divna igra dizajnirana posebno za vrlo mlade korisnike mobilnih aparata (2-5 godina) Jednostavno dodirnite i otkrijte! Idealno za mlade umove i prstiće. Dostupno na I-Store i Google Play-u.

 

 • “Moj sin Jack (2 godine i 4 mjeseca), koji zna reći svega nekoliko riječi na poljskom, već je počeo da širi svoj vokabular engleskog jezika, što je naučio u učionici.”

  Justyna Kolasinska, Varšava, Poljska
 • “Učenje engleskog jezika Helen Doron metodom je zabavno i omogućuje mom sinu Boss-u da uči engleski prirodno. Boss pjeva kada pustim Helen Doron CD u autu.”

  Saowanee Lurpromchai, Bangkok, Tajland