Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

Helen Doron grupa osvojila Global Franchise Award!

Naš brend je proglašen najboljom internacionalnom i dječijom franšizom!

 

26. februar 2019, Las Vegas, Nevada.

Helen Doron Grupa je zvanično prepoznata na internacionalnom takmičenju kao najbolja dječja i obrazovna franšiza u 2019. godini. Osnivač i CEO, Helen Doron, prisustvovala je konferenciji Internacionalne asocijacije franšiza (IFA) u Las Vegasu, Nevada, kako bi preuzela zasluženi trofej.

2019 Global Franchise Award, sponzorisan od strane Global Franchise Magazine i odabran od strane panela vrhunskih profesionalaca u oblasti franšiza, slavi izvrsnost u internacionalnom franšizingu. Pobjednik je odabran nakon što je uzeto u obzir mnoštvo kriterija: uticaj brenda na globalnom nivou, način na koji je brend plasiran na tržište, kao i kako je kompanija uticala na unapređenje internacionalnog franšizinga. 

“Helen Doron Grupa odabrana je zbog širokog internacionalnog iskustva i ogromnih koraka koje je napravila kako bi ispratila tehnološke inovacije i promjene u edukativnim sredinama. Helen Doron ima da ponudi više potencijalnim internacionalnim franšizerima i ozbiljno investira u budući razvoj i svoje franšizere”, rekao je stručni žiri.

Helen Doron je entuzijastično izjavila: “Ova nagrada potvrđuje mjesto Helen Doron Grupe na globalnoj platformi dječjeg obrazovanja, kao i uspeh koji nastavljamo da gradimo kroz zemlje i kulture. Izgradili smo zajednicu profesionalaca koji dijele zajedničke ciljeve i vrijednosti i posvećeni su obrazovanju i djeci – kao i njihovom poslu. Naši franšizeri osjećaju da su dio globalne zajednice u kojoj dobijaju svu podršku koja im je potrebna za rast njihovog biznisa. Naša vizija je da nastavimo da širimo našu mrežu franšizera na nova područja i da idemo naprijed u novim pravcima sa pravim partnerima.

Više od biznisa. Način života. 

Osnovana 1985. kako bi učila djecu engleskom kao stranom jeziku, Helen Doron Grupa ima preko 1000 obrazovnih centara i obdaništa u 37 zemalja. Inovativna i dokazana Helen Doron metodologija je kreativna inspiracija koja stoji iza najvažnije franšize – Helen Doron English, zajedno sa Helen Doron Kindergartens, MathRiders i Ready Steady Move! Do danas, Grupa je naučila blizu tri miliona djece da govore engleski, savladaju matematiku, iskuse prirodu i da uče kroz pokret. 

 

Ukoliko i Vi želite da postanete dio ove franšizne zajednice i zajedno sa nama radite na još većem uspjehu, pridružite nam se!