Bosna i Hercegovina
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski jezik za djecu

  Helen Doron učenici se zabavljaju i uče engleski jezik – sve u isto vrijeme.

  Saznajte zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan demo čas.

  Pronađite Learning Centar
 • English for kids
  Od male djece do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade učenike od 3 mjeseca do 19 godina za uspješnu budućnost.

  Pronađite Learning Centar
 

Širimo našu Helen Doron English zajednicu i dijelimo uspjeh!

Ukoliko ste se nekada zapitali koji je najjužniji Helen Doron English Learning Centar u Bosni i Hercegovini – to bi bio Learning Studio Helen Doron English Međugorje!

Zajedno sa titulom najjužnijeg, Learning Studio Helen Doron English Međugorje je također i najnoviji član naše globalne Helen Doron zajednice u Bosni i Hercegovini, te je isti osnovan u septembru 2017 godine.

Franšizer Learning Studio-a, Stojan Zelić je, nakon što se prethodno upoznao sa Helen Doron metodologijom dok je njegov sin pohađao Helen Doron English u Mostaru bio naprosto oduševljen. Nakon nekog vremena, oduševljenje je preraslo u izvanrednu poslovnu priliku.

Stojan Zelić, franšizer

Kada smo supruga i ja vidjeli da se prodaje nova franšiza u BiH, nismo dvojili o upuštanju u taj posao. Pokretanje ovog posla mi je donijelo poznanstva sa mnogo novih divnih ljudi i poslovnih partnera i putovanja, te unaprijedilo moje poslovne vještine. U mom životu se desilo mnogo pozitivnih i vidljivih promjena. “.

Ono što svi Helen Doron English franšizeri imaju zajedničko jeste istinska ljubav prema metodi kao i vjerovanje da je ista kvalitetan, zabavan, i pravi izbor za učenje engleskog jezika.

Najviše mi se sviđa što je (metodologija) zasnovana na metodi koja prati prirodan način usvajanja jezika, što garantira efikasnost metode. Istovremeno, vrlo je bliska djeci zbog veselih materijala, uzbudljivih priča, igara i zabavne glazbe, što usvajanje jezika čini zabavnim i motivirajućim za dijete.

Svakome tko želi postati franšizer, savjetujem da se prvenstveno dobro upozna sa metodom i ako je to ono što zadovoljava osbne i poslovne afinitete da bez dvojbe krene u taj posao. Smatram da je ovaj posao vrlo dinamičan, kreativan, i idealan za osobe koje ne vole tzv. ‘uredski’ posao i monotoniju.

Više informacija o Learning Studio Helen Doron English Međugorje saznajte na njihovoj facebook stranici; ili se prijavite da i Vi postanete naš novi franšizer putem http://www.helendoron.ba/fransizing/!